Despre Oana Șerbu


Despre mine:

Daca ați ajuns pe acest site, probabil ca sunteți în căutarea unor răspunsuri cu privire la ceea ce se întâmplă în viața voastră.

Și eu am căutat mult timp răspunsuri la întrebări care au apărut în mintea mea încă din copilărie și adolescență. Pasiunea pentru psihologie și psihoterapie mi-au răspuns la aceste întrebări și,  în plus, mi-au deschis noi perspective asupra lumii și m-au condus către ceea ce se numește inteligența spirituală. Atunci când ne vindecăm de traumele emoționale, pe care le avem cu toții și le aducem în viața noastră de adult, ajungem să ne cunoaștem pe noi înșine, devenim mai inteligenți emoțional, știind ce să facem  atunci când trăim emoții etichetate ca fiind negative și așa începem un drum către evoluția conștiintei umane.

De obicei, în cabinetul de psihoterapie ajung persoane care conștientizează că au un impas în viața lor. Dacă negăm ceea ce ni se întâmplă sau dăm vina pe oricine altcineva sau altceva (soartă, destin), ne limităm mult șansele de a avea o contribuție conștientă la deciziile pe care le luăm, ceea ce se întâmplă în viața noastră.

Pasiunea mea pentru psihologie a început de foarte mult timp și m-a îndreptat către studiul psihicului uman prin urmarea Facultății de Psihologie, imediat terminarea primei facultăți, de Științe Economice și a Masterului în managementul resurselor umane. Am continuat apoi cu diferite formări, participarea la cursuri, conferințe, tabere tematice, programe de dezvoltare personală care să mă susțină în unul din proiectele mele de viață, în profesia de Psiholog Psihoterapeut!