Despre Oana Șerbu


Despre mine:

psiholog-buzau-oana-serbu-image-despre-mine

Pe parcursul celor peste 12 ani de lucru cu oamenii, am învățat cel mai important ingredient in relațiile interumane – CONECTAREA. Învăța cum să treci peste podul miraculos al lumii celorlalți este cu adevărat o călătorie de încredere, transformând o persoană vulnerabilă în una sigură pe sine. Aceasta se întâmplă doar atunci când ești deschis și liber de frică.

Trebuie să fim capabili să învățăm să ne exprimăm tristețea, furia, teama și, desigur, bucuria de a fi pe deplin complet liber.

Schimbarea stilului de viață înseamnă crearea unui corp și a unei minți sănătoase.

Prin terapie, puteți învăța să gândiți diferit, să percepeți lumea într-un mod optimist rational iar grijile inutile dispar!

Fără această schimbare în gânduri, credințe și percepții este dificil să putem merge mai departe. Puteți scăpa de cercul vicios al haosului și confuziei, și să începeți să vă trăiți pe deplin viața!

Acestea sunt doar câteva dintre lucrurile care mă motivează să practic cu pasiune profesia de psiholog și terapeut: să ajut oamenii să ducă o viață mai bună și mai plină de emoții și satisfacții, atât pe plan personal, cât și profesional.